Numai la asta nu fusese folosită o dronă până acum [VIDEO]

Numărul scenariilor imortalizate până la această oră cu o dronă este incredibil, dar în continuare se poate face lucruri originale cu gadgeturi zburătoare.

Indiferent dacă sunteţi sau nu fani ai dronelor, pentru divertisment sau utilizare într-un mediu profesional, cu cât devin mai ieftine, acestea au toate şansele să fie omniprezente. Este adevărat că există proiecte de legislaţie în diferite ţări care previn utilizarea lor în anumite contexte, dar nu vă va împiedica nimeni să cumpăraţi una şi să o folosiţi cum credeţi voi de cuviinţă.

De această dată este vorba de o situaţie specială în care, până de curând, o dronă nu avea ce să caute. Este vorba de extracţia unui dinte care, dacă la maturitate are loc într-un cabinet medical specializat, în copilărie se desfăşura în confortul căminului, eventual în faţa blocului alături de nişte prieteni binevoitori.

Pentru că un tată pasionat de drone şi-a convins copilul să ia parte la experiment, în urmă cu câteva zile, o extracţie dentară a fost realizată cu ajutorul unei drone. Deşi aş fi fost de părere că riscurile într-o astfel de situaţie sunt semnificative, în realitate, mi-am făcut griji degeaba.

Folosind o dronă DJI Phantom profesională, tătăl fetiţei a legat o bucată lungă de aţă dentară de unul dintre dinţii ,,victimei” şi de dronă. Pentru că dintele din faţă al copilului oricum se mişca destul de tare, experienţa nu a fost foarte dureroasă, dar clipul rezultat este în egală măsură interesant şi amuzant. Fetiţa nu a plăns, iar rezultatul experimentului îl puteţi vedea în întregime mai sus.

08:00 20.09.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video