CyanogenMod se extinde și devine disponibil pentru mai multe telefoane

CyanogenMod se extinde și devine disponibil pentru mai multe telefoane

Deși parteneriatul dintre Cyanogen și OnePlus s-a încheiat, compania mamă a sistemului de operare CyanogenMod lucrează din greu pentru a-și păstra numele pe buzele tuturor. Aceștia doresc ca sistemul lor de operare să fie disponibil pe o arie largă de dispozitive.

Potrivit unei publicări de pe blogul companiei, aceștia lucrează cu producători precum Xiaomi, Motorola, Oppo, și alții, pentru ca CyanogenMod să fie disponibil pentru dispozitivele mid-range cu Android. În special, Cyanogen susține că acum sistemul lor de operare poate fi instalat pe smartphone-urile din 2015 ale celor de la Motorola, Moto E și G, pe Xiaomi Mi3w și toată gama Mi4. În plus, CyanogenMod ar mai fi disponibil și pentru producătorul european WileyFox, dar și o gamă mai largă de telefoane mai vechi a celor de la Samsung, HTC și LG. Lista dispozitivelor care suportă CyanogenMod o găsiți aici.

Actualizarea celor de la Cyanogen marchează apariția în premieră a sistemului de operare CyanogenMod 7 pe dispozitivele Huawei. „Este plăcut să vedem cum compania ne oferă susținere înainte de presupusa lansare a unui Huawei Nexus”, a declarat Cyanogen, punctând faptul că sistemul de operare va fi disponibil pentru Huawei Honor 4 și 4x, Ascend Mate 2 și Snapto.

Potrivit Engadget, cei de la Cyanogen par mândri de extinderea lor către dispozitivele de clasă mijlocie, dar susțin că plănuiesc să se dezvolte iar sistemul lor de operare să fie disponibil și pentru dispozitivele de top. Aceștia lucrează pentru a aduce CyanogenMod pe HTC One M9, Galaxy S6 și LG G4.

În orice caz, veștile aduse de Cyanogen sunt unele bune, mai ales dacă îți dorești să experimentezi sistemul de operare, dar totuși nu vrei să intri în posesia unui OnePlus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: