O reducere incredibilă la cel mai subţire smartphone, Oppo R5s

O reducere incredibilă la cel mai subţire smartphone, Oppo R5s

Mai aveţi 24 de ore să cumpăraţi un Oppo R5s, poate cel mai subţire smartphone, la un preţ infim în comparaţie cu valoarea sa reală.

Trebuie să urmăriţi cu mare atenţie lansările de smartphone-uri pentru a şti exact cine se mândreşte săptămâna aceasta cu titlul de cel mai subţire. Trecând însă peste detaliile de fond, Oppo R5s, o variantă îmbunătăţită de R5 este acum la reducere pe site-ul companiei şi poate ajunge la voi la uşă în 48 de ore. Are doar 4,85 milimetri grosime. Pe lângă preţul de 200 de euro în loc de 430 euro la care îl puteţi cumpăra, în aceeaşi bani este inclus şi transportul ultra rapid prin DHL. Dacă vă încântă oferta, este suficient să accesaţi această pagină web pentru a face o comandă. Pentru un confort psihologic suplimentar, plata produsului se realizează prin PayPal. Trebuie însă să aveţi în vedere că mai sunt mai puţin de 24 de ore până puteţi face comandă la acest preţ infim, după această perioadă, preţul va reveni la normal.

Vizavi de configuraţia hardware, în comparaţie cu Oppo R5, noul R5s are 3GB RAM în loc de 2GB şi 32GB memorie internă în loc de 16GB. Celelalte specificaţii sunt identice. Acesta este un smartphone construit în jurul unui display AMOLED de 5,2 inci cu o rezoluţie nativă Full HD. Partea de procesare este asigurată de un SoC octa core Snapdragon 615 de la Qualcomm tactat la 1,5 GHz. Partea de captură este o combinaţie dintre un senzor principal Sony Exmor IMX214 de 13 megapixeli şi o cameră frontală de 5 megapixeli. Are toate elementele de conectivitate de care aveţi nevoie, inclusiv încărcare rapidă prin Fast Charge şi suport de trafic prin intermediul celor mai rapide conexiune LTE de date. Bateria de 2000 mAh ar fi putut fi mai mare, dar o tolerăm. Are 148,9 x 74,5 x 4,85 milimetri şi doar 155 grame.

Per ansamblu nu are o configuraţie şoc, dar preţul este imbatabil, mai ales dacă luaţi în calcul că pe canale neoficiale începe de la 1700 lei în România.

Citește și: