Huawei Honor 7, un telefon care ar putea rezista și la explozii

Cei care nu-şi permit să-şi schimbe telefonul prea des, se pot orienta către un foarte andurant Huawei Honor 7, care rezistă şi la bombe.

Nu am înţeles de ce aţi fi tentaţi să vă expuneţi un gadget foarte scump la nişte teste la limita absurdului, dar se pare că acestea sunt pur şi simplu foarte populare online. Dacă vrei să faci rapid câteva mii de vizionări pe YouTube, un smartphone împuşcat, explodat sau blendat s-ar putea să întruchipeze cea mai rapidă cale. Personal, în cazul unor clipuri precum cel de la Will it blend în care un Apple Watch este introdus într-un blender de mare putere, mie mi se face pielea găinii.

Revenind la testul de faţă, un grup de ruşi pasionaţi de explozibil s-au gândit să exploateze cum ştiu ei mai bine un Huawei Honor 7. Acesta este un smartphone lansat recent în China care va ajunge într-un ritm foarte lent în alte colţuri ale mapamondului, transformându-l din acest punct de vedere într-o raritate.

În materialul de promovare al noului lor vârf de gamă, cei de la Huawei au afirmat că Huawei Honor 7 este realizat dintr-o combinaţie de aluminiu ultra rezistent folosit în aviaţie şi sticlă dură de calitate foarte bună. Împreună, acestea sunt asamblate pentru a asigura o experienţă cât mai relaxată de utilizare. Rezultatul îl vedeţi după două explozii de mare putere în urma cărora telefonul nu doar că a rămas întreg, dar a şi continuat să filmeze întregul dezastru creat într-un mediu controlat de Victor, un expert în demolări. Partea mai spectaculoasă este inclusă în cea de a doua jumătate a clipului în care telefonul în cauză nu este doar expus la o explozie, dar este şi aruncat câţiva metri în aer pentru a ateriza în celălalt colţ al unei încăperi destul de mari.

În definitiv, acest clip ar trebui să vă servească ca exemplu, în cazul în care sunteţi în căutarea unui telefon ultra rezistent care reuşeşte, în egală măsură, să aibă un aspect premium, specificaţii peste medie şi un nivel de anduranţă remarcabil.

Alexandru Puiu
12:00 17.09.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video