Cum să ai Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge înaintea altora: Acestea sunt prețurile celor două

Cum să ai Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge înaintea altora: Acestea sunt prețurile celor două

QuickMobile lansează serviciul „Shopping în avanpremieră”, prin care poți beneficia primul de produse disponibile în exclusivitate în România. Primele gadgeturi sunt Samsung Galaxy S6 și S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 și S6 Edge sunt cele mai așteptate telefoane ale momentului, dar și unele care ne vor interesa mult anul acesta. Deocamdată, nu sunt disponibile la operatori, dar QuickMobile le are pregătite prin serviciul „Shopping în avanpremieră“. În acest magazin, telefoanele sunt deja în stoc, cu 10 zile înainte de disponibilitatea acestora pe alte piețe internaționale.

Samsung Galaxy S6 vine cu un ecran de 5 inci la rezoluție 2K, procesor cu opt nuclee creat de Samsung și are sistemul de operare Android 5.0 Lollipop cu interfața TouchWiz. Modelul S6 Edge se diferențiază prin ecranul curbat pe margini, iar ambele telefoane au scanner de amprente și senzor pentru măsurarea pulsului cardiac. Un review cu cele două este pe Playtech aici. Camera foto a fost testată și prezentată aici.

Prețurile pentru noile telefoane încep de la 3.400 de lei, pentru modelul Samsung Galaxy S6 de 32GB, în timp ce vârful de gamă, modelul Galaxy S6 Edge de 32GB costă 4.000 lei. Ambele telefoane Samsung Galaxy S6 sunt disponibile în nuanțele de culoare: alb, negru, auriu, albastru și verde. Cele mai scumpe versiuni sunt cele cu 128GB spațiu de stocare: Galaxy S6 costă 4.000 de lei și Galaxy S6 Edge are un preț de 5.000 de lei.

Pe lângă smartphone-uri, fanii Samsung au la dispoziție și accesorii potrivite celor două telefoane. Cât despre disponibilitatea la operatori, ai toate detaliile pe Playtech aici.

Citește și: