02 mart. 2015 | 12:36

Când se lansează Samsung Galaxy S6 în România și ce preț va avea

ACTUALITATE
Când se lansează Samsung Galaxy S6 în România și ce preț va avea

Dacă te întrebi când se lansează Samsung Galaxy S6 în România, acum avem un răspuns care să te mulțumească. Vodafone este primul operator care anunță.

Samsung Galaxy S6 a fost prezentat pe 1 martie în Barcelona, înainte de MWC 2015, iar de-a lungul lunii martie vor porni precomenzile. Telefonul va ajunge pe piață pe 10 aprilie, în 20 de țări, unele din Europa și Asia, dar și în Statele Unite ale Americii. Atât Samsung Galaxy S6, cât și Galaxy S6 Edge vor fi disponibile de la acea dată.

Deși Samsung Galaxy S6 cel mai probabil va ajunge mai repede în România, pe canale terțe operatorilor, Vodafone România ne informează că Galaxy S6 se lansează în România pe 17 aprilie. Odată cu intrarea telefonului în pachetele operatorilor, prețul acestuia se va stabiliza. „Vodafone România va oferi noile smartphone-uri alături de o gamă atractivă de planuri tarifare, ce vor permite utilizatorilor să beneficieze de avantajele Supernet 4G“, a transmis Vodafone.

eMAG ne-a informat că cele două telefoane Samsung Galaxy S6 vor fi disponibile în oferta sa după jumătatea lunii aprilie, cel mai probabil aproape de finalul lunii. Telekom a comunicat că pregătește cele două telefoane Samsung, și HTC One M9, pentru aceeași perioadă: a doua jumătate a lunii aprilie. Precomenzile vor începe pe 17 aprilie.

Cât despre preț, inițial va fi foarte mare. La nivel internațional, până la anunțurile oficiale ale operatorilor, Samsung Galaxy S6 va începe de la aproximativ 700 de euro, potrivit BGR. Prețul acesta e pentru versiunea de 32GB și Galaxy S6 clasic. Edge va costa pentru aceeași cantitate de spațiu de stocare 850 de euro. Cea mai scumpă versiunea va fi cea de 128GB la 900 de euro pentru Galaxy S6 și 1.050 de euro pentru Galaxy S6 Edge.

Hands-on cu Samsung Galaxy S6 și S6 Edge – revoluția pe care cu toții o așteptam

Samsung Galaxy S6 Edge

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele