Cum arată The Witcher 3: Wild Hunt, unul dintre cele mai așteptate jocuri [VIDEO]

Cum arată The Witcher 3: Wild Hunt, unul dintre cele mai așteptate jocuri [VIDEO]

Dacă faima se măsoară în 15 minute, atunci The Witcher 3: Wild Hunt are parte de ea. Urmează să fie lansat luna viitoare, dar până atunci avem un video cu secvențe de gameplay.

The Witcher 3: Wild Hunt este un RPG produs de CD Projekt RED și va fi lansat în mai. Până atunci, însă, IGN ne oferă un preview binevenit. Dacă îți faci griji cu privire la spoilere, cei de la IGN nu le-au inclus în acest video. Astfel, vei putea descoperi jocul fără să îți fie stricate surprizele.

Acest RPG The Witcher 3: Wild Hunt va beneficia de aproximativ 100 de ore de questuri, vei avea mai multe secvențe cinematice și vei putea explora fără probleme lumea, călătorind unde dorești. Asta nu înseamnă că vei merge doar pe jos, ci că vei putea folosi cai sau diverse alte tipuri de locomoție.

Alături de Geralt din Rivia, eroul de până acum, vei avea la dispoziție și personajul Cirilla Fiona Elen Riannon, pe care o vei cunoaște dupa numele scurt Ciri. Mai mult, The Witcher 3: Wild Hunt va dispune de 16 pachete DLC gratuite și constau în echipamente, misiuni noi sau alterarea înfățișării personajelor. La momentul lansării jocului vei avea deja The Temerian Armor Set şi un pachet de bărbi şi tunsori pentru Geralt. Apoi, celelalte ar trebui să fie lansate săptămânal. Jocul debutează oficial pe 19 mai, pe PC, Xbox One și Sony PlayStation 4.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: