După ultima actualizare, GTA V pe PS4 şi Xbox One arată mult mai rău [VIDEO]

Prin intermediul update-ului la versiunea 1.08 de la 1.0, se pare că grafica din GTA V pentru consolele next-gen a suferit un downgrade semnificativ.

Deşi fusese lansat la aproape un an după ce a ajuns pe Xbox 360 şi PS3, mulţi au aşteptat cu interes versiunea next-gen a unuia dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile. În definitiv, dotările hardware impresionante ale unui PS4 şi Xbox One trebuiau să se reflecte într-o grafică impresionantă. Pentru o lungă perioadă de timp, asta s-a şi întâmplat. Din păcate, o actualizare recentă, l-a stricat.

Tot mai mulţi internauţi au început să se plângă online în ultimele zile în legătură cu efectul update-ului la 1.08 pentru pe PS4 şi Xbox One. Aparent, detaliile grafice au avut de suferit, iar downgrade-ul în calitatea experienţei de gaming nu a trecut neobservat. Diferenţele sunt atât de mari încât se pot observa foarte clar în clipul comparativ de mai jos.

În contextul în care până de curând, situaţia versiunii de PS4 şi Xbox One era mult mai optimistă, nu ar trebui să vină ca o surpriză declaraţia celor de la Rockstar Games care au promis că o vor remedia cât se poate de repede. ,,Suntem conştienţi de nişte probleme grafice în versiunile de GTA V pentru Xbox One şi PS4 apărute după cel mai recent update şi investigăm găsire aunei soluţii.” Pe de o parte, această atitudine din parte dezvoltatorului este lăudabilă, pe de alta, este inadmisibil ca un joc atât de scump să-şi enerveze utilizatorii.

 

Alexandru Puiu
13:00 28.03.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video