The Witcher 3: Wild Hunt va fi oare disponibil pe Xbox One?

The Witcher 3: Wild Hunt va fi oare disponibil pe Xbox One?

CD Project Red nu a confirmat daca The Witcher 3: Wild Hunt, RPG, va fi compatibil cu noua consola Microsoft, Xbox One, compania precizand ca va face dezvaluri la E3.

The_Witcher3

Dupa ce Microsoft a lansat oficial, noua consola, mai multe jocuri au fost anuntate ca vor fi disponibile pentru noua platforma. Printre aceste sunt Watch Dogs, Assassin’s Creed IV: Black Flag si Battlefield 4. Una dintre absentele notabile remarcate a fost RPG-ul The Witcher 3: Wild Hunt, iar cei de la Gamespot l-au intrebat pe Adam Badowski, managing director la CD Projekt Red, care a spus ca mai multe detalii vor fi disponibile la Electronic Entertainment Expo. Pana acum, platformele confirmate pentru RPG-ul The Witcher 3: Wild Hunt sunt PC-ul si PlayStation4. De remarcat faptul ca acest joc nu este dezvoltat pentru platformele din generatia curenta.

Motivul pentru care nu au fost dezvoltate variante si pentru aceste generatii, conform celor de la CD Projekt Red, este faptul ca ar fi trebuit facute unele compromisuri, ceea ce ar fi avut un impact negativ asupra gamerilor. Compania a dezvoltat, timp de cativa ani, versiuni pentru alte platforme, cum ar fi Xbox 360 si PS3, dar rezultatele nu au fost multumitoare, iar ceea ce i-a determinat sa renunte. Trailerul jocului il gasiti in clipul de mai jos.