Chinezii dezvăluie data de lansare pentru Samsung Galaxy S7

Chinezii dezvăluie data de lansare pentru Samsung Galaxy S7

Operatorul China Mobile ar fi dezvăluit de curând data oficială în care va fi lansat Samsung Galaxy S7.

Dacă vă numărați printre cei curioși în legătură cu data de lansare a modelului Samsung Galaxy S7, atunci veți fi fericiți să aflați că operatorul China Mobile ne-a oferit o informație importantă în legătură cu aceasta. Mai exact, după cum scriu cei de la GSMArena, telefonul va debuta pe piață în luna martie a anului 2016. Vestea ar fi fost furnizată în cadrul unui eveniment desfășurat de curând, unde chinezii își prezentau planurile pentru viitorul apropiat.

China Mobile Samsung Galaxy S7

Pe lângă o dată de lansarea, China Mobile a indicat și un preț. Astfel, Samsung Galaxy S7 se pare că va costa peste 465 de dolari. După cum probabil știți, viitoarele flagship-uri ale celor de la Samsung vor fi disponibile în două versiuni diferite: una dintre ele va include procesorul Snapdragon 820, cealaltă va fi dotată Exynos 8890, cel mai puternic model al coreenilor. Fiecare dintre acestea va fi rezervată unor anumite zone.

Din câte se pare, modelul Samsung Galaxy S7 dotat cu Snapdragon 820 nu se va găsi decât în Statele Unite, la operatorii Verizon, Sprint și US Cellular, și în China. De cealaltă parte, versiunea internațională deblocată va beneficia de Exynos 8890, model care va fi furnizat tuturor operatorilor de rețele GSM. Astfel, Samsung Galaxy S7 nu se ba găsi decât la operatorii de rețele CDMA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: