Lenovo P70t ar putea fi telefonul cu cea mai lungă perioadă de standby

, 23 Dec, 08:30

Într-o perioadă în care autonomia smartphone-urilor actuale continuă să fie o problemă arzătoare, viitorul P70t ne-ar putea lăsa cu gura căscată.

lenovo-p70t

Cum nu toate laptopurile sunt la fel, nici toate telefoanele nu sunt similare, atât din punctul de vedere al performanţei, cât şi al designului. Deşi cu acest aspect ne-am împăcat, există o trăsătură comună a tuturor smartphone-urilor actuale care are mari şanse să vă enerveze mai devreme sau mai târziu. Este vorba de autonomie. Aceasta pentru un telefon modern rareori reuşeşte să depăşească pragul psihologic de o zi departe de priză.

În cazul în care gadgetul din imaginea de mai sus de la Lenovo se va materializa în viitorul apropiat, mai mult decât orice ar trebui să vă impresioneze printr-o perioadă de standby demnă de cartea recordurilor. Cu numele de , smartphone-ul ar trebui să ajungă în magazine mai repede decât s-ar aştepta cineva şi să impresioneze atât prin specificaţiile decente, cât şi prin cele 46 de zile de standby.

Este construit în jurul unui panou de 5 inci cu o rezoluţie de 1.280 x 720 pixeli. Pentru a asigura consumul infim de energie, procesarea este asigurată de un procesor MediaTek pe 64 de biţi capabil de comunicaţii prin standardul LTE. Cantitatea de memorie RAM este de 1GB, pe când memoria internă, care poate fi mărită prin card microSD, se rezumă la 8GB. Având în vedere camera principală de 13 megapixeli şi pe cea frontală de 5 megapixeli, nici capitolul foto nu ar trebui trecut cu vederea.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Mare atentie la produsele Lenovo!Am cumparat un laptop Lenovo e 530(2700 lei)in 2013,iar acum doua saptamani s-a defectat.Surpriza a venit cand am vrut sa-l duc la garantie.Desi pe sit Lenovo se spune ca toate produsele lor beneficiaza de 2 ani garantie,firmele care ar fi trebuit sa asigure serviceul mi-au spus ca in baza lenovo figurez cu doar 1 an garantie.Dupa multe interventii ,benzina arsa si bani cheltuiti (pt transport la si de la sediul pc garage)a fost in sfarsit reparat.Nu mai spun ca daca ii pun windows 7 se deconecteaza de la net wireless la 20-30 min si trebuie reconectat.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail