Cel mai bun Sony: Xperia Z4 va avea ecran și cameră mai bune

Cel mai bun Sony: Xperia Z4 va avea ecran și cameră mai bune

Cu șase luni înainte de lansarea Sony Xperia Z4, programată pentru IFA 2015, apar zvonuri despre caracteristicile noul telefon japonez.

Lansarea Sony Xperia Z4 era aşteptată la MCW 2015, dar luna septembrie a acestui an pare a fi acum un termen mai realist. Este posibil ca noul vârf de gamă al Sony să apară înaintea competitorului iPhone 6S. Cei de la FutureSuppier au descoperit că Z4 va fi cu 0,04mm mai subţire decât Z3, ceea ce înseamnă că Xperia Z4 e mai subţire decât iPhone 6 şi Galaxy S6.

Spre deosebire de celelalte modele de până acum, Sony ar renunța la slotul de card microSD pe Xperia Z4. Al doilea microfon, pentru anularea zgomotului de fond, va fi plasat pe lateral, și nu lângă mufa pentru căști. De asemenea, dat fiind că toate modelele Sony din gama Xperia au fost protejate contra apei și prafului, putem deduce că şi Z4 va avea această caracteristică.

Conform noilor imagini apărute cu prototipul Z4, din punct de vedere al designului terminalul nu s-a schimbat prea mult, japonezii optând pentru stilul caracteristic al gamei Xperia Z. Sony Xperia Z4 va avea dotări de top, precum un procesor Snapdragon 810, 3 sau 4GB de memorie RAM și un display de 5 inci și rezoluție Quad HD de 2.560×1.440 pixeli. Camera foto va avea un sensor Sony Exmor RS de aproximativ 22MP, cu 2MP mai mult decât cel găsit pe Sony Xperia Z3.

Autor: Diana Bone

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: