Sony Xperia Z4 ar putea fi lansat chiar înainte iPhone 6S

Sony Xperia Z4 ar putea fi lansat chiar înainte iPhone 6S

Toată lumea spera că Sony Xperia Z4, noul vârf de gamă al Sony, va fi lansat în cadrul MWC 2015. Totuși, lucrurile nu au stat chiar așa, japonezii prezentând tableta Sony Xperia Z4 Tablet și două telefoane cu specificații neimpresionante. 

Unele voci spuneau că Sony Xperia Z4 ar putea fi lansat în luna septembrie, având în vedere că acesta a fost cazul cu Sony Xperia Z3. Asta ar însemna că, cel mai probabil, viitorul vârf de gamă al Sony și-ar putea face apariția cu scurt timp înainte de iPhone 6S.

S-ar putea ca Sony să nu organizeze un eveniment propriu pentru lansarea terminalului, ci să facă anunțul în cadrul evenimentului IFA 2015, care va avea loc în Berlin.

Sony Xperia Z4 ar urma să aibă specificații de top, precum un procesor Snapdragon 810, 3 sau 4GB RAM și un display de 5 inch și rezoluție Quad HD, de 2560×1440 pixeli. Camera foto va avea un sensor Sony Exmor RS, de 22MP, cu 2MP mai mult decât cel găsit pe Sony Xperia Z3.

Din punct de vedere al designului, zvonurile spun că terminalul nu s-a schimbat prea mult, japonezii optând pentru stilul caracteristic al gamei Xperia Z.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: