Noi detalii despre specificațiile lui Sony Xperia Z4: Ce am putea vedea pe noul telefon

Noi detalii despre specificațiile lui Sony Xperia Z4: Ce am putea vedea pe noul telefon

Sony Xperia Z4 pare a fi fost inclus într-un benchmark de curând, ocazie cu care am putut vedea încă o dată posibilele specificații ale telefonului.

Sony trece printr-o perioadă dificilă acum, motiv pentru care foarte mulți angajați din divizia de mobile vor fi concediați în viitorul apropiat. De asemenea, japonezii ar putea trece la un ciclu de producție de un an, renunțând la cel de șase luni pe baza căruia a fost dezvoltat Sony Xperia Z3.

Acum, se pare că Sony ne-a oferit o ocazie de a vedea capacitățile lui Xperia Z4. Pe Geekbench a fost descoperit un benchmark în care este testat un device cu indicativul 78YB16RC98PW62B1. Desigur, ar putea fi vorba despre orice alt dispozitiv Sony. Dar având în vedere specificațiile și perioada scurtă rămasă până la lansarea flagship-ului, avem motive să credem vă acela este Xperia Z4.

Smartphone-ul este dotat cu Snapdragon 810, cel mai nou procesor al celor de la Qualcomm, și 3GB RAM. Mai multe surse până acum au indicat faptul că Sony ar putea lansa un Z4 cu ecran Full HD și unul cu ecran QHD. Sistemul de operare ar putea fi Android 5.0.2 Lollipop, versiune care încă nu se găsește pe Sony Xperia Z3. Nu se știu foarte multe lucruri despre data lansării oficiale a lui Sony Xperia Z4, mulți sperând să îl vadă pentru prima oară în cadrul Mobile World Congress la începutul lunii martie.