Cea mai frumoasă tabletă din lume vine cu un Audi Q7

Cea mai frumoasă tabletă din lume vine cu un Audi Q7

Pe lângă smartwatch-ul creat împreună cu cei de la LG, Audi s-a remarcat la CES 2015 și prin dezvăluirea uneia dintre cele mai frumoase tablete Android.

Sună ciudat să spui că o companie producătoare de mașini, chiar și una la fel de faimoasă ca Audi, a reușit să scoată pe piață o tabletă care să fie inclusă din start printre cele mai frumoase dispozitive de acest fel din lume. Dar tocmai acest lucru s-a întâmplat, device-ul produs de Pegatron pentru Audi fiind capabil să interacționeze cu software-ul fără nicio problemă grație unei colaborări cu Google și Open Automotive Alliance.

Aceasta nu este încă o tabletă pe care o poți pune în mașină.

După cum a declarat Ricky Hudi, șeful departamentului de dezvoltare a electricelor și electronicelor, ea nu trebuie privită drept încă o tabletă pe care o poți pune în mașină, chiar dacă așa ar arăta. Conform acestuia, tableta Audi este combinația perfectă între tehnologia de ultimă generație din lumea bunurilor de larg consum și  robustețea și siguranța din lumea mașinilor.

În videoclipul de mai jos, jurnaliștii de la CNET fac un hands-on pentru această tabletă. Mai interesant este ce muzică aveau cei de la Audi în tabletă: „Dragostea din tei de la trupa O-Zone. Cine a zis că vremea acelei melodii s-a dus, aparent s-a înșelat.

Pentru cei interesați de specificații, tableta Audi este dotată cu un procesor Nvidia Tegra 4, un procesor foarte bun, deși nu la fel de puternic precum modelul Tegra K1, sau recent anunțatul Tegra X1. Ecranul este unul de 10,1 inci, iar sistemul de operare este Android 4.4. Din punct de vedere al conectivității, aceasta nu beneficiază de 3G, sau 4G. Tableta Audi se conectează cu mașina prin Wi-Fi și un conector care are rolul de a reîncărca bateria.

Tableta Audi nu impresionează doar prin specificațiile bune, ci și prin design. Toți cei care au utilizat o tabletă în mașină s-au confruntat la un moment dat cu vibrațiile acelea care pot afecta, de exemplu, vizualizarea unui material video. Din această cauză, Audi a montat un ecran mat care previne astfel de probleme, reducând vibrațiile.

tableta audi 1234

FOTO Android Central

De asemenea, dispozitivul a fost construit conform standardelor de siguranță impuse de Audi, având o carcasă de aluminiu cu margini rotunjite. Astfel, în situația unui accident, aceasta va rezista, iar ecranul nu se va sparge. Utilizatorul tabletei poate controla majoritatea utilităților din interiorul mașinii, el putând chiar seta rute prin GPS care vor fi afișate pe ecranul de bord.

Pe tableta Audi sunt expuse și diverse informații precum viteza și consumul. Funcțiile standard pentru o tabletă Android nu lipsesc, așa că veți putea instala orice fel de aplicații pe tabletă. În legătură cu disponibilitatea nu sunt foarte multe informați, fiind știut doar că tableta Audi va fi disponibilă ca un accesoriu la modelul Q7 în cursul anului acesta.

FOTO feature DigitalTrends

Citește și:
Etichete: