Ce se întâmplă dacă tragi cu tunul într-un iMac Retina 5K [VIDEO]

Nu mă voi obişnui niciodată să văd clipuri în care sunt distruse gadgeturi scumpe, dar înţeleg de ce ar fi fascinant să tragi cu tunul într-un iMac 5K Retina.

iMac-ul de 27 de inci cu Retina Display şi o rezoluţie nativă 5K este cel puţin impresionant. Acesta nu doar că arată spectaculos, dar are şi un set de specificaţii impresionante menite să trezească invidia pasionaţilor de design şi editare video. Singura sa problemă, din punctul de vedere al unora, este preţul foarte inaccesibil. Se pare însă că aspectul financiar al problemei nu a fost suficient pentru a-i descuraja pe cei de la FullMag în scopul lor absurd de a aduna vizualizări pe YouTube prin distrugerea de gadgeturi. 

De această dată, au folosit un tun anti-tanc cu calibrul 90mm pentru a trage într-un iMac. Singurul scenariu în care acest clip ar fi avut alt deznodământ decât cel pe care îl puteţi vedea mai sus ar fi implicat ratarea ţintei, dar nu a fost cazul aici. Dintr-un punct de vedere, acest scurt metraj este episodul al doilea dintr-o serie începută în 2014, când aceeaşi echipă de oameni cu acces la prea mult armament au împuşcat un iMac obişnuit cu un mitralieră anti-tanc. Acum, mitraliera a fost înlocuită cu un tun.

E foarte probabil să mai fi interacţionat în trecut cu creaţiile celor de la FullMag, o echipă de oameni care foarte mult timp a postat virale pe YouTube sub numele de RatedRR. Tot ei au spulberat iPhone-uri, console de gaming şi sisteme gen Mac Pro. Pe lângă pistoale sau puşti de vânătoare, printre explozibilele folosite s-a numărat şi o doză semnificativă de C4. În mod evident, aşteaptă cu interes să reducă la praf şi pulbere noile iPhone-uri, dar din păcate nu le-au fost livrate încă unităţile comandate. Speră însă ca situaţia să se remedieze până la finalul acestei săptămâni.

Alexandru Puiu
10:00 23.09.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video