Un Apple Watch este îngheţat, împuşcat şi aruncat în aer ca să vezi dacă rezistă [VIDEO]

Pentru că nu a fost chinuit suficient de dragul vizualizărilor pe YouTube, puteţi vedea cum un Apple Watch este îngheţat, împuşcat şi aruncat în aer.

Deşi nu am fost niciodată de acord cu astfel de clipuri, în parte din cauza faptului că nu le înţeleg utilitatea, tocmai au ajuns online alte trei teste absurd de agresive la care este supus recent lansatul Apple Watch.

Primul smartwatch al celor de la Apple are grave probleme cu disponibilitatea. Din cauza unor defecţiuni la senzorul haptic, cei mai mulţi dintre cei care au făcut comandă la respectivul ceas inteligent, au de aşteptat până la mijlocul lunii viitoare pentru a le fi livrat. Cu toate acestea, se pare că există suficient de multe unităţi care să fie agresate online.

Cea mai nouă serie de clipuri cu aşa numite teste tocmai a fost postată pe YouTube de operatorii canalului FullMag. În acestea puteţi vedea un Apple Watch împuşcat cu un glonte de calibrul 50, scufundat în azot lichid şi aruncat în aer.

În principiu, este imposibil ca un utilizator obişnuit al ceasului să treacă prin astfel de circumstanţe, dar având în vedere spectacolul vizual, bănuiesc că sunteţi dispuşi să ignoraţi acest mic detaliu. Apropo, smartwatch-ul Apple nu scapă ,,cu viaţă”.

FullMag este numele sub care activează acum fostul canal de YouTube RatedRR, aceeaşi echipă care şi-a făcut un scop în viaţă din a arunca în aer console da gaming, , sau .

 

Alexandru Puiu
12:00 04.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video