21 iun. 2015 | 09:00

LG G4 împuşcat cu o mitralieră arată spectaculos [VIDEO]

VIDEO
LG G4 împuşcat cu o mitralieră arată spectaculos [VIDEO]

Pentru că doar aşa se pare că mai poţi aduna un număr semnificativ vizualizări pe YouTube, cei de la FullMag au tras cu o mitralieră într-un .

În continuarea unei serii de clipuri foarte impresionante, postate de-a lungul anilor pe YouTube de către cei de la FullMag, Richard Ryan a decis să publice un scurt metraj la fel de agresiv realizat pe marginea unui LG G4.

Dacă trăiaţi cu impresia că un LG G4 nu este deloc ieftin, aveţi dreptate. Nu de alta, dar este cel mai recent . Cu toate acestea, se pare că vor exista în permanenţă grupuri de oameni care şi-au făcut un scop în viaţă din distrugerea unor asemenea gadgeturi de dragul divertismentului. Cu cât calibrul armei este mai mare, cu atât este mai impresionantă partea de spulberare a unui gadget într-o multitudine de bucăţi. Niciodată nu a reuşit un smartphone, o tabletă, un sistem sau vreo consolă sa reziste în faţa experimentului agresiv , dar Richard Ryan continuă să încerce.

Testul un pic nebunesc a fost realizat folosind o mitralieră intitulată FAMAS, o abreviere de la Fusil d’Assaut de la Manufacture d’Armes de Saint-Étienne. Dacă nu era evident din numele extrem de franţuzesc, aceasta armă face parte din echipamentul standard al armatei franceze, fiind rareori disponibilă pentru achiziţie în afara Franţei.

În definitiv, clipul de mai jos nu se încheie cu vreo discuţie apoteotică sau un rezultat şocant. LG G4 nu rezistă, dar tot merită să apăsaţi pe play.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele