17 nov. 2015 | 09:50

Care sunt telefoanele ASUS ce vor primi Android 6.0 Marshmallow

ACTUALITATE
Care sunt telefoanele ASUS ce vor primi Android 6.0 Marshmallow

Dacă ați investit de curând într-un smartphone ASUS, veți fi foarte curioși dacă respectivul aparat se află pe lista celor ce vor trece la Android 6.0 Marshmallow.

A trecut aproximativ o lună de când cei de la Google au lansat versiunea finală de Android 6.0 Marshmallow. Deși s-a aflat foarte mult timp în beta și majoritatea producătorilor de telefoane ar fi avut timp suficient să finalizeze versiunile menite pentru propriile dispozitive, ca de fiecare dată, acest lucru nu s-a întâmplat. Ca urmare, în afara smartphone-urilor Nexus, toți ceilalți posesori de terminale cu Android au de așteptat mult și bine până se vor putea bucura de funcționalitatea suplimentară introdusă în Marshmallow.

Trecând însă peste realitatea tristă a sistemului de propagare de versiuni noi de Android, de această dată vorbim de cei de la ASUS. După cei compania taiwaneză a făcut eforturi semnificative pentru a aduce pe piață un număr semnificativ de terminale noi în ultimii ani, este îmbucurător faptul că, cel puțin pentru o parte dintre ele, va lansa update-ul pentru Android 6.0 Marshmallow.

Fără să fi anunțat un termen clar de la care va începe propagarea actualizării de software, taiwanezii au publicat lista oficială cu dispozitivele privilegiate. Ca urmare, dacă aveți un telefon care se numără printre ele, vă puteți bucura. Gadgeturile respective sunt ASUS PadFone S, ZenFone 2, ZenFone Deluxe/Special Edition, ZenFone 2 Laser, ZenFone Selfie.

În teorie, este posibil ca această listă să fie suplimentată și cu alte smartphone-uri, dar respectivul gest este puțin probabil. Momentan, nu putem decât să sperăm că nu va trece foarte mult timp până la materializarea update-ului efectiv. Nu de alta, dar ar fi de preferat ca Google să nu mai lanseze un alt Android până veți începe să vă bucurați de Android 6.0 Marshmallow.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele