ASUS Zenfone 2 Laser ajunge oficial în România și are un preț extraordinar

ASUS Zenfone 2 Laser ajunge oficial în România și are un preț extraordinar

ASUS anunță disponibilitatea în România a noilor telefoane ASUS ZenFone 2 Laser, dotate cu cameră foto PixelMaster de 13 megapixeli și autofocalizare cu laser.

Pe piața românească vor fi disponibile modelele cu ecrane de 5 inci (ZE500KL) și 5.5 inci (ZE550KL) cu rezoluție HD, echipate cu cea mai nouă sticlă de protecție Corning Gorilla Glass 4 pentru durabilitate și protecție la zgâriere. Cele două telefoane ASUS ZenFone 2 Laser dispun de procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon pe 64 biți și 2GB RAM.

Noul ZenFone 2 Laser beneficiază de camera PixelMaster de 13MP, cu zero latențe pentru declanșator și diafragmă largă f/2.0 pentru fotografii bune la rezoluție înaltă. Tehnologia laser pentru focalizarea automată le permite utilizatorilor să capteze cadre clare în numai 0.3 secunde. Modul Low Light al camerei PixelMaster folosește o tehnologie de contopire a pixelilor pentru a capta pe timp de noapte sau în zonele slab iluminate, fotografii cu 400% mai luminoase, fără a fi necesar un bliț.

ZenFone 2 Laser oferă de asemenea, un bliț Real Tone ce asigură tonuri calde și culori precise. Camera PixelMaster de pe ZenFone 2 Laser dispune de modul de captură Super HDR pentru a obține imaginii vii. Pentru cei aflați în căutarea unor reglaje de finețe precum sensibilitatea ISO, viteza de declanșare și multe altele, modul manual oferă o experiență similară aparatelor foto direct pe smartphone.

Telefoanele ASUS ZenFone 2 Laser sunt disponibile în România la prețuri cuprinse între 899 lei și 1049 lei (TVA inclusiv), în funcție de versiune.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: