24 sept. 2015 | 15:29

ASUS Zenfone 2 Laser ajunge oficial în România și are un preț extraordinar

ACTUALITATE
ASUS Zenfone 2 Laser ajunge oficial în România și are un preț extraordinar

ASUS anunță disponibilitatea în România a noilor telefoane ASUS ZenFone 2 Laser, dotate cu cameră foto PixelMaster de 13 megapixeli și autofocalizare cu laser.

Pe piața românească vor fi disponibile modelele cu ecrane de 5 inci (ZE500KL) și 5.5 inci (ZE550KL) cu rezoluție HD, echipate cu cea mai nouă sticlă de protecție Corning Gorilla Glass 4 pentru durabilitate și protecție la zgâriere. Cele două telefoane ASUS ZenFone 2 Laser dispun de procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon pe 64 biți și 2GB RAM.

Noul ZenFone 2 Laser beneficiază de camera PixelMaster de 13MP, cu zero latențe pentru declanșator și diafragmă largă f/2.0 pentru fotografii bune la rezoluție înaltă. Tehnologia laser pentru focalizarea automată le permite utilizatorilor să capteze cadre clare în numai 0.3 secunde. Modul Low Light al camerei PixelMaster folosește o tehnologie de contopire a pixelilor pentru a capta pe timp de noapte sau în zonele slab iluminate, fotografii cu 400% mai luminoase, fără a fi necesar un bliț.

ZenFone 2 Laser oferă de asemenea, un bliț Real Tone ce asigură tonuri calde și culori precise. Camera PixelMaster de pe ZenFone 2 Laser dispune de modul de captură Super HDR pentru a obține imaginii vii. Pentru cei aflați în căutarea unor reglaje de finețe precum sensibilitatea ISO, viteza de declanșare și multe altele, modul manual oferă o experiență similară aparatelor foto direct pe smartphone.

Telefoanele ASUS ZenFone 2 Laser sunt disponibile în România la prețuri cuprinse între 899 lei și 1049 lei (TVA inclusiv), în funcție de versiune.