O nouă imagine cu OnePlus 2 ne confirmă design-ul metalic

O nouă imagine cu OnePlus 2 ne confirmă design-ul metalic

OnePlus 2 a apărut în nenumărate leak-uri zilele acestea, iar acum, o nouă poză ne prezintă design-ul pe care l-ar putea avea viitorul telefon.

Deși puțini credeau că ar putea să se ridice la nivelul predecesorului său, OnePlus 2 a reușit să atragă atenția tuturor prin specificațiile sale și noile elemente introduse de chinezi. Zilele trecute, CEO-ul companiei din China a sugerat faptul că flagship-ul ar putea beneficia de un design metalic, iar acum, o nouă imagine confirmă acest lucru. Trebuie menționat, însă, că autenticitatea acesteia nu poate fi încă verificată.

oneplus 2 leak

Din păcate, aceasta ne prezintă doar spatele dispozitivului. Chiar și în aceste condiții, se pot observa câteva detalii interesante. Spatele seamănă într-o anumită măsură cu cel de pe HTC One M8, incluzând aceleași linii orizontale de plastic, acestea urmând a ajuta, cel mai probabil, la îmbunătățirea semnalului. De asemenea, după cum scriu cei de la Phonearena, OnePlus 2 ar putea fi mult mai subțire decât modelul precedent, care avea o grosime de 8,9 milimetri.

Spre deosebire de imaginile apărut în trecut, de data aceasta nu se poate observa un senzor pentru recunoașterea amprentelor pe spate. Acesta ar putea fi, însă, inclus în partea frontală a terminalului. După cum probabil știți deja, procesorul Qualcomm Snapdragon 810 va fi optimizat pentru sistemul de operare OxygenOS dezvoltat de chinezi, iar OnePlus 2 ar putea fi primul telefon dotat cu un port USB de tip C.

Citește și:
Etichete: