Borderlands se reinventează printr-o versiune pentru PS4 şi Xbox One

Borderlands se reinventează printr-o versiune pentru PS4 şi Xbox One

Unul dintre cele mai atrăgătoare şi fascinante jocuri din ultimii ani, se pregăteşte să sosească pe PlayStation 4 şi Xbox One într-o versiune ,,high definition’’.

Deşi în ultimul an am auzit de tot mai multe jocuri modernizate şi relansate pentru PlayStation 4 sau Xbox One, The Last of US şi Halo The Masterchief Collection sunt cele mai recente exemple, este de apreciat faptul că doar titlurile care merită beneficiază de un asemenea tratament. Din această categorie face parte şi noul Borderlands.

Zilele trecute, cei de la 2K Games au anunţat că posesorii de PS4 şi Xbox One vor avea în sfârşit parte de experienţa Borderlands actualizată pentru consolele nex-gen. Numele complet al respectivei versiuni va fi Borderlands The Handsome Collection (Colecţia arătoasă). Acesta va fi dezvoltat tot de , în timp ce de publicarea sa se vor ocupa cei de la 2K Games. Ca şi conţinut, această variantă va include versiuni modernizate de Borderlands 2 şi Borderlands: The Pre-Sequel împreună cu toate DLC-urile care au fost vreodată lansate pentru ele.

Ca un bonus pentru cei care deţin deja aceste titluri pe Xbox 360 şi PlayStation 3, versiunea Handsome Collection vă va permite să vă transferaţi salvările între consolele aceluiaşi producător. Astfel, dacă aţi deblocat anumite arme şi misiuni pe PS3, le veţi avea deblocate şi pe PS4. Acelaşi principiu este valabil şi de pe Xbox 360 pe Xbox One, dar nu de pe PS3 pe Xbox One.

La capitolul funcţii noi, pentru că vorbim de o putere de procesare net superioară, Borderlands The Handsome Collection va include un mod multiplayer split-screen ce va permite unui număr de patru jucători să se joace simultan pe un singur televizor. Pentru a celebra această lansare, va fi disponibilă în 5000 de exemplare şi o versiune limitată a titlului cu numele de Claptrap-in-a-Box Edition. Aceasta va include un roboţel RC Claptrap şi 12 litografii, pe lângă jocul efectiv.

Lansarea este planificată pentru 24 martie în America de Nord şi 27 martie pentru restul mapamondului.

Borderlands HD PS4 Xbox ONe

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: