Gearbox Software confirmă că au un nou titlu ”pe țeavă”

Gearbox Software confirmă că au un nou titlu ”pe țeavă”

Gearbox Software, dezvoltatorii unor titluri de top precum Borderlands 2 și Brothers In Arms, au anunțat că au un nou titlu în lucru, la care lucrează împreună cu 2K Games.

Gearbox Software

Gândit ca un joc cu mai multe elemente, Battleborn este o fuziune dintre un first-person shooter și o mulțime de elemente dintr-un RPG, într-un stil specific benzilor desenate și cu posibilitatea de a angrena 5 jucători. Gearbox spune că aceasta este cel mai ambițios proiect creat de ei, și atunci când va fi gata de lansare, cel mai probabil între aprilie 2015 și martie 2016, va deține elemente de gameplay din alte jocuri precum DOTA 2 și LOL, fiind astfel un joc total diferit. Mai mult, Gearbox plănuiește o lansare simultană pe toate platformele, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 3 și PC.

”Povestea lui Battleborn are loc într-un viitor îndepărtat, ultima speranță pentru cea din urmă stea dintr-un univers care este pe moarte, este o nouă rasă de luptători care trebuie să lase deoparte diferențele pentru a înlătura un pericol foarte mare. O fuziune între genuri, co-operativ și competitiv, un FPS cu un stil deosebit și un univers imaginativ, Battleborn este cel mai ambițios joc video creat vreodată de către Gearbox.” a menționat Randy Pitchford, președintele Gearbox Software.