E oficial, al treilea joc Borderlands va apărea anul acesta

E oficial, al treilea joc Borderlands va apărea anul acesta

Zvonurile au fost așadar adevărate, chiar dacă nu în totalitate, al treilea joc Borderlands va fi lansat în cursul acestui an, chiar dacă vorbim doar de o continuare.

2K_Borderlands_ThePre-Sequel_InGameArt_moonBandits

Mai exact, noul titlu nu va fi Borderlands 3 ci o continuare a celui de-al doilea, un fel de update ceva mai complex care vine cu noi alemente ale poveștii și cu o serie nouă de caractere. Noul joc va fi disponibil pentru Play Station 3, Xbox 360 și pentru PC, momentan nu se aude nimic despre noua generație de console.

În timp ce Randy Pitchford a declarat că studioul își va concentra eforturile către titluri noi, această versiune este bine primită de foarte mulți dintre jucătorii de Borderlands. Acțiunea din Borderlands: The Pre-Sequel, pentru că așa se pare că se va numi noul joc, are loc între prima și a doua variantă a jocului.

„Povestea este despre Handsome Jack, așa se pare, iar în cadrul acesteia veți descoperi că el începe călătoria poate cu intenții bune punct de vedere moral. Și pe parcursul acestui joc, veți vedea cum el devine personajul negativ, personajul malefic care este în Borderlands 2. El nu a fost întotdeauna așa de rău. „ spune Pitchford.

Mai multe detalii vor fi disponibile în curând, însă cu siguranță acestea vor fi bine primite de fanii jocului, chiar dacă aceștia se așteptau la un Borderlands 3.

2K_Borderlands_ThePre-Sequel_InGameArt_AthenaToss_1stPerson

2K_Borderlands_ThePre-Sequel_InGameArt_Moonscape

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: