BlackBerry Z10 şi BlackBerry Q10 au probleme mari de performanţă după cea mai recentă actualizare

BlackBerry Z10 şi BlackBerry Q10 au probleme mari de performanţă după cea mai recentă actualizare

Inevitabilul s-a produs, bătrânele BlackBerry Z10 şi BlackBerry Q10 nu mai rulează în condiţii optime ultima versiune de BlackBerry OS 10.3.1.

Lansat cu surle şi trâmbiţe în urmă cu câţiva ani, a întruchipat efortul celor de la de a crea un sistem de operare optimizat pentru ecrane sensibile la atingere. În teorie, nu a fost considerat niciodată un sistem de operare perfect, dar update-urile ulterioare aduse SO-ului au reuşit din nou să transforme smartphone-urile companiei într-o alternativă atractivă pentru iPhone şi Android.

În urmă cu câteva zile a fost lansat oficial noul sistem de operare BlackBerry OS 10.3.1. Acesta nu este neapărat un update revoluţionar, dar s-ar putea, în schimb, să fie ,,paiul care a dărmat căruţa”. Conform MobileSyrup, un număr semnificativ de utilizatori de BlackBerry Z10 şi BlackBerry Q10 au început să se frustreze din cauza un probleme de performanţă după noua actualizare. Dacă nu vă mai aduceţi aminte, respectivele aparate sunt primele lansate cu BlackBerry OS 10.

Între timp, operatorii de telefonie au încetat să mai propage respectivul update şi se lucrează intens la o soluţie de lungă durată. ,,Suntem conştienţi de faptul că unele aparate BlackBerry Z10 şi BlackBerry Q10 au o problemă cu noul 10.3.1. BlackBerry lucrează către găsirea unei soluţii şi ne vom actualiza utilizatorii cât mai curând. În continuare, update-ul nu mai este trimis către clienţii noştri.” Această afirmaţie a fost făcut publică de oficialii operatorului canadian Rogers. Nici un reprezentant BlackBery nu lansat un comunicat pe marginea acestui subiect.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI