Poate cel mai așteptat BlackBerry este prezentat într-un videoclip oficial [VIDEO]

După ce, spre surprinderea producătorului, BlackBerry Passport a făcut câteva valuri în industrie, mulţi sunt curioşi de abilităţile noului

blackberry Classic-in-hand

Viitorul companiei BlackBerry începe să arate din ce în ce mai roz. După succesul surprinzător înregistrat cu phabletul BlackBerrry Passport, canadienii vor să se întoarcă la origini cu un dispozitiv intitulat  Classic.

Deşi vor mai trece câteva săptămâni până la lansarea oficială a gadgetului din imaginea de mai sus, este evident că acesta întruchipează liniile de design care au făcut populară seria de telefoane Bold. Nu de alta, dar integrează până şi trackpad-ul însoţit de butoanele funcţionale fără de care nici un utilizator înrăit de BlackBerry nu poate trăi. Pentru că suntem suntem în 2014, nu va lipsi sub nici o formă un display sensibil la atingere. În schimb, interfaţa nativă din sistemul de operare BlackBerry 10 va fi optimizată şi mai mult pentru a nu vă obliga să staţi prea mult cu degetele pe ecran.

Încercând să răspundă la toate întrebările care ar exista despre acest dispozitiv, mai ales la cele care ţine interfaţă şi de manevrarea prin butoane, cei de la BlackBerry au publicat zilele trecute clipul de mai jos de aproximativ un minut. Recent am aflat că a început deja producţia de serie pentru BlackBerry Classic, urmând ca în decembrie, înainte de sărbătorile de iarnă, noul smartphone să fie disponibil pentru achiziţie la operatori şi comercianţi independenţi.

Pentru a retrezi interesul pentru telefoanele cu tastatură, oficialii companiei au anunţat că au reînceput producţie la BlackBerry Bold 9900, urmând ca, în scurt timp, popularul terminal să ajungă în magazine cu exact aceleaşi caracteristici şi elemente de design.

08:31 19.11.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video