ATIV Book 9 Pro și ATIV Book 9 Spin sunt noile ultraportabile premium Samsung

ATIV Book 9 Pro și ATIV Book 9 Spin sunt noile ultraportabile premium Samsung

Cei de la Samsung nu ne-au mai impresionat de mult cu noi hibride premium, până la lansarea de acum a ATIV Book 9 Pro și ATIV Book 9 Spin.

Pe de o parte, vânzările de PC-uri și hibride au scăzut cu o viteză alarmantă în ultimii ani, chiar și după la lansarea Windows 10. Pe de altă parte, sistemele ultraportabile premium continuă să se vândă pentru simplul fapt că sunt destinate unor utilizatori amatori de performanță care nu-și pot desfășura activitatea zilnică folosind o tabletă sau un smartphone. Acelui segment de public se adresează noile ATIV Book 9 Pro și ATIV Book 9 Spin.

Similare la capitolul configurație hardware, mare diferență în cazul acestor creații ține, mai mult sau mai puțin, de versatilitatea balamalei. Practic, ATIV Book 9 Pro se comportă precum un notebook obișnuit, în timp ce ATIV Book 9 Spin are un display rabatabil la aproape 360 de grade. Vin preinstalate cu Windows 10 Home ca sistem de operare, în timp ce pe partea de procesare, ATIV Book 9 Pro folosește un Intel Core i7 6700 HQ, iar Book 9 Spin se rezumă la un Core i7 6500U. Ambele sunt procesoare Intel Core i de ultimă generație pe arhitectură Skylake. Cantitatea de memorie RAM și stocarea sunt identice, 8GB RAM și un SSD de 256GB. Modelul Pro în schimb sare până la 15,6 inci cu un ecran 4K, în timp ce Spin se rezumă la 13,3 inci și o rezoluție nativă QHD. Ambele vor fi sensibile la atingere, dacă vă încântă această particularitate.

Marea diferență de performanță între cele două sistem anunțate astăzi ține de placa video. ATIV Book 9 Pro ascunde la interior un GPU performant GeForce GTX 950M, iar ATIV Book 9 Spin are un IGP Intel HD Graphics. Până la finalul lunii, veți putea cheltui 1400 de dolari pentru un Spin și 1600 de dolari pentru modelul Pro. Ține doar de voi să vă decideți ce se pretează mai mult pentru fluxul vostru de muncă.

samsung ativ spin NT940Z5L_001_Front_Black.0.0

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: