Apple forțează femeile să zâmbească iar Internetul reacționează cum știe mai bine

Apple forțează femeile să zâmbească iar Internetul reacționează cum știe mai bine
08:38 14.09.2015

Singura prezență feminină de pe scena unde s-au lansat ultimele produse Apple a fost un model digital din Photoshop, și se pare că cei de la Apple au avut o problemă cu fața ei neutră. Evident, multe persoane s-au înfuriat și au dat iama pe Internet să comenteze gestul făcut de Eric Snowden.

În cadrul evenimentului organizat cu ocazia lansării noilor produse Apple, prezentatorul Eric Snowden a venit pe scenă pentru a demonstra cât de bine funcționează programul de editare Photoshop pe noul iPad Pro. În timp ce noua tehnologie a impresionat destul de mult, a fost totuși o problemă cu prezentarea făcută de Snowden. Acesta a dorit să demonstreze funcționalitatea programului prin modificarea gurii modelului, făcându-l să arate de parcă ar zâmbi.

Nimic ieșit din comun până aici. Schimbarea aspectului unei femei nu e ceva extraordinar și nici condamnabil, având în vedere că aproape orice publicație recurge la aceste metode. Cu toate astea, Apple a primit numeroase critici cu privire la lipsa diversității , lucru pe care l-a recunoscut și CEO-ul Tim Cook. Astfel, faptul că una dintre singurele femei care au apărut pe scenă  a fost modificată în Photoshop pentru a se încadra în standardele dorite de Apple a înfuriat mulți oameni care s-au descărcat pe Internet prin comentarii haioase.

loading...