Într-un discurs oficial, Tim Cook a ironizat utilizatorii de Android [VIDEO]

Fără a fi neapărat un om foarte talentat la capitolul glume, a ironizat zilele trecute utilizatorii de Android într-un discurs desfăşurat la o universitate.

În Statele Unite, foarte multe universităţi fac eforturi foarte mari pentru a aduce la începerea anului universitar personalităţi importante din diverse domenii pentru a ţine discursuri. Unul dintre cele mai citate discursuri ţinute vreodată de a fost realizat într-un astfel de context.

Tim Cook a fost prezent zilele trecute la Universitatea George Washington pentru a ţine un astfel de discurs. În acea situaţie, directorul Apple a atins un amalgam de subiecte foarte importante, precum lupta pentru egalitate drepturilor. Per ansamblu, tonul discursului a fost unul foarte serios, dar, din motive necunoscute, CEO-ul a ţinut să atace în introducere utilizatorii de terminale cu Android. ,,Înainte să încep azi, m-au rugat să fac un anunţ standard referitor la trecerea telefoanelor în mod silenţios. Cei dintre voi care sunt posesori de iPhone, puneţi-le în mod silenţios. Dacă nu aveţi un iPhone, trimiteţi telefoanele către culoarul din centrul. Apple are un program de reciclare de talie mondială.

Astfel de schimburi acide de replici s-au mai desfăşurat în trecut, atât de partea lui Tim Cook, cât şi a directorilor Google. Eric Schmidt publica la finele lui 2013 un ghid pentru care ar merita să faceţi tranziţia la iOS la Android. În funcţie de terminalul vostru preferat este foarte probabil ca şi voi să vă fi aruncat într-o dezbatere pe marginea ,,platformei perfecte” în ultimii ani, dar asta e altă poveste.

Alexandru Puiu
06:43 19.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video