Aplicația pentru Android care îți pune la dispoziție GIF-uri și poze amuzante

Aplicația pentru Android care îți pune la dispoziție GIF-uri și poze amuzante

Dacă ești persoana care are nevoie de o doză zilnică de amuzament, probabil ești familiarizat cu Imgur, 9GAG și alte aplicații din aceeași gamă.

Până acum, Imgur era disponibilă doar pentru iOS, dar acum se pot bucura de ea și utilizatorii Android. Compania a testat aplicația cu ajutorul a 1.000 de fani, iar feedback-ul se pare că a fost pozitiv. Într-o declarație de presă, Andrew Shu, principalul dezvoltator al aplicației, a afirmat că aceasta este prima aplicație nativă pentru Android, care asigură o experiență completă. De asemenea, compania promite și un set de actualizări pentru iOS. Se pare că fanii iPhone și iPad vor putea inclusiv să încarce poze în aplicație foarte simplu.

Desigur, cu o aplicație nouă vin și reclame noi. Anul trecut, Imgur și-a prezentat planul de a include reclame pentru a aduce venituri substanțiale. Dezvoltatorii au promis că nu vom avea parte de pop-ups, sunete care încep singure sau un anumit interval de timp impus până ca utilizatorul să poată trece peste reclamă. De asemenea, aceștia susțin că nu vom fi nevoiți să vedem aceleași posturi iar și iar.

Așadar, avem încă o modalitate de a pierde timpul într-un mod amuzant, cu ajutorul nelipsitului smartphone.Dacă nu te deranjează câteva reclame, aparent destul de prietenoase, poți descărca aplicația Imgur de pe Play Store, gratuit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: