A început producția iPhone 6S și 6S Plus. Urmează primele poze cu telefoanele?

A început producția iPhone 6S și 6S Plus. Urmează primele poze cu telefoanele?

Lansarea iPhone 6S și iPhone 6S Plus este la câteva luni distanță, iar potrivit celui mai recent zvon, s-ar putea să nu mai dureze mult până vom începe să vedem și fotografii neoficiale cu noile smartphone-uri Apple. 

iPhone 6S și iPhone 6S Plus se vor lansa în luna septembrie, după cum ne-a obișnuit Apple pe parcursul anilor. Potrivit Bloomberg, gigantul american ar fi dat deja startul liniei de producție, pentru a avea suficiente terminale disponibile în momentul în care se va face anunțul.

Iar dacă această informație este adevărată, nu va mai dura mult până când un chinez dotat cu un telefon cu cameră foarte proastă ne va oferi primele imagini neoficiale cu noile terminale.

Oricum despre 6S și 6S Plus se cunosc deja destul de multe lucruri. De exemplu, ne putem aștepta să aibă același design ca și modelele aflate acum pe piață și aceleași dimensiuni ale ecranelor, adică 4,7 și 5,5 inch. Rezoluția va fi îmbunătățită în schimb: 6S ar putea veni cu rezoluție full HD, iar 6S Plus ar putea avea un display QHD.

Dacă tot vorbim despre display-uri, trebuie menționat că Apple ar putea implementa soluția force touch (găsită și pe Apple Watch, dar și în touchpad-ul noului MacBook).

Camerele vor fi mai bune și, spre deosebire de modelele de la iPhone 4S încoace, vor avea și ceva mai mulți megapixeli, adică 12.

Terminalele vor rula iOS 9 și vor fi făcute dintr-un aluminiu mai rezistent. Rămâne de văzut câte dintre aceste zvonuri se vor confirma, dar în anii trecuți lansările Apple au fost fără surprize.

Citește și:
Etichete: