Acest gadget dublează autonomia Apple Watch, dar are un preț pe măsură

Acest gadget dublează autonomia Apple Watch, dar are un preț pe măsură

Apple Watch are o autonomie mediocră, dar din fericire există un gadget care i-o dublează și asta fără să strice experiența de utilizare.

Cu puțin noroc, ajungi să ai pe Apple Watch o autonomie de circa 24 de ore, dar asta cu folosire atentă, fără prea multe aplicații și fără să-i ții ecranul activat tot timpul. Apple a spus de la început că autonomia nu va fi prea mare, dar este, chiar și așa, o dezamăgire.

Totuși, salvarea pentru autonomie vine de la Reserve Strap, care a descoperit în Apple Watch un port ascuns sub curea. Odată acest pas făcut, lansarea de accesorii care să includă baterii mai mari era inevitabilă, iar soluţia Reserve Strap este cea mai interesantă (și singura) în acest moment.

Reserve Strap are acumulatori încorporați în brățară care, conform declarațiilor companiei, va duce autonomia Apple Watch la 48 de ore. Cureaua este fabricată din silicon și vine în trei nuanțe de culoare: alb, negru şi gri. Totuși, va fi disponibilă abia din noiembrie 2015 la un preț de 250 de dolari. Când pui la socoteală că are un preț aproape la fel de mare ca al Watch, decizia de a o cumpăra nu mai este atât de simplă.

Reverse Strap pentru Apple Watch

Partea și mai proastă, dacă încă te tentează să aștepți și să cumperi Reserve Strap, este că la anul vine un nou Apple Watch. Se poate ca pe cel nou Apple să renunțe la portul ascuns și această brățară să fie inutilă. Chiar dacă este un gadget interesant, Apple Watch este un experiment și un prototip cum iPad și iPhone au fost la vremea lor.