iPhone 6S nu se va mai îndoi ca iPhone 6 și iPhone 6 Plus

iPhone 6S nu se va mai îndoi ca iPhone 6 și iPhone 6 Plus

În câteva luni vom putea veni noul (mai bine zis noile) iPhone 6S, iar zvonurile se adună pe zi ce trece. 

Anul trecut, imediat după lansarea iPhone 6 și iPhone 6 Plus, Internetul a explodat cu scandalul ”bendgate”, după ce mai mulți utilizatori s-au plâns de faptul că telefoanele li s-au îndoit în buzunare.

Se pare că Apple a învățat din această greșeală și nu are de gând să o repete cu iPhone 6S și iPhone 6S Plus. Cel mai nou zvon vine de la analistul Ming-Chi Kuo, de la KGI Securities, și vorbește despre materialele care vor fi folosite la noile smartphone-uri, potrivit BGR.

Aparent, americanii din Cupertino vor folosi un cadru din aluminiu mai solid, numit Series 7000, folosit și în construcția Apple Watch.

Materialul ar oferi o rezistență cu 60% mai mare decât cea de care este capabil cadrul iPhone 6.

Pe lângă informația privind cadrul iPhone 6S, se mai vehiculează că Apple va implementa și pe smartphone-uri funcționalitatea force touch, de care dispun atât ceasul inteligent cât și noul MacBook. Această funcționalitate le va permite utilizatorilor să interacționeze diferit cu telefoanele lor, dar pentru a putea fi implementat un astfel de senzor, lățimea și lungimea smartphone-urilor va crește.

Kuo mai spune că Apple va avea și câteva modificări ce țin de culoare, modificând nuanțele auriu și argintiu și oferind posibilitatea achiziționării unui iPhone auriu cu tentă de roz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: