A apărut primul clip oficial cu BlackBerry Priv [VIDEO]

A apărut primul clip oficial cu BlackBerry Priv [VIDEO]

BlackBerry Priv, primul telefon al companiei care rulează Android, are deja parte de un videoclip oficial.

După ce zilele trecute smartphone-ul celor de la BlackBerry a devenit disponibil pentru precomenzi în Marea Britanie, acum, compania a publicat primul videoclip care întruchipează Blackberry Priv, care beneficiază de sistemul de operare de la Google.

În filmuleț putem vedea un dispozitiv atrăgător, chiar dacă nu ne impresionează tastatura. Cu sau fără aceasta, Blackberry Priv este un smartphone care atrage privirile celor din jur. În plus, din videoclip ne putem da seama că telefonul vine cu o versiune de bază a sistemului Android, fără prea multe artificii aduse de BlackBerry.

Pe lângă aspectul inovator, Priv beneficiază de specificații de top, printre care un ecran curbat de 5.4 inch QHD, un procesor Snapdragon 808, baterie de 3.410 mAh. În ceea ce privește memoria, Blackberry Priv dispune de 3GB de RAM și tot 3GB spațiu de stocare, care este destul de redus, dar poate fi suplimentat cu ajutorul unui card microSD.

BlackBerry Priv se vrea a fi un dispozitiv glisabil de vârf, cu Android, care să încorporeze cele mai bune părți ale securității și productivității specifice BlackBerry. CEO-ul companiei, John Chen a declarat că noul smartphone va fi răspunsul pentru utilizatorii de BlackBerry cu vechime, cărora le este dor de o tastatură fizică, dar care totuși au nevoie de aplicații.

De curând, compania a anunțat că este foarte posibil să renunțe la producția de telefoane, deși cererea pentru acestea, în Statele Unite, este încă destul de ridicată. Astfel, BlackBerry mizează pe succesul lui Priv pentru a salva viitorul afacerii. Cât de bine se va descurca, rămâne să vedem în perioada care urmează.

BlackBerry Priv este disponibil pentru precomandă în Marea Britanie, la prețul de 890 de dolari. Lansarea oficială va avea loc pe 6 noiembrie, când va deveni disponibil în mai multe țări.