Ai un Huawei? Află dacă îți vei putea instala Android 6.0 Marshmallow

Ai un Huawei? Află dacă îți vei putea instala Android 6.0 Marshmallow

După ce au făcut o impresie bună cu Nexus 6P, cei de la Huawei vin cu vești bune legate de update-ul la Android 6.0 Marshmallow.

Este puțin probabil să nu știți deja că cei de la Huawei s-au aflat în spatele recent lansatului phablet din gama Nexus. În același timp însă, aceeași companie asiatică a produs câteva gadgeturi foarte atrăgătoare în ultimii ani. Dacă aveați vreun dubiu în această privință, este suficient să vedeți ultimul studiu legat vânzările globale de telefoane care confirmă faptul că gigantul chinezesc se află pe poziția a treia în respectivul clasament.

Deoarece experiența utilizării un terminal de vârf nu este cea mai plăcută, dacă nu vă puteți instala cea mai recentă versiune de Android, printr-un comunicat de presă recent, cei de la Huawei ne-au oferit răspunsul la cea mai arzătoare întrebare din ultima lună: Utilizatorii căror smartphone-uri vor putea face tranziția la noul Marshmallow? Lista este surprinzător de generoasă în comparație cu alte companii, gen Motorola, care au publicat liste similare în ultimele săptămâni. În contextul în care include și aparate cu o vechime mai mare de un an, este evident că asiaticii își doresc să facă o impresie bună într-o piață atât de saturată de productări de telefoane și tablete.

În principiu, dacă aveți un Huawei P8, Mate S, Ascend Mate7, P8max, Ascend G7, G7 Plus, G8, Honor 7, Honor 7i, Honor 6 Plus, Honor 6, MediaPad X2, Honor 4X și Honor 4C, vă veți putea instala la un momentdat Android 6.0 Marshmallow. Partea bună este că oficialii companiei au menționat că lista de mai sus are mari șanse să se extindă cu alte telefoane Huawei. Din păcate, procesul de propagare al update-urilor va începe cu dispozitivele de mai sus comercializate în China, iar cele mai multe indicii confirmă luna noiembrie a acestui an ca înfățișând primele momente în care Android 6.0 va figura ca update disponibil pentru unii utilizatori.

Citește și: