YotaPhone 2 e oficial: A doua generaţie a telefonului cu două ecrane aduce un design mai bun

YotaPhone 2 e oficial: A doua generaţie a telefonului cu două ecrane aduce un design mai bun

După mai multe speculaţii pe marginea unui urmaş pentru YotaPhone, ruşii au anunţat la Londra tot cu două ecrane, dar un design mai bun.

yotaphone

A fost clasificat ca fiind unul dintre cele mai interesante telefoane din ultimii ani şi ar fi fost mult mai popular dacă ar fi avut un lanţ de distribuţie mult mai bine pus la punct. Din păcate, s-a vândut pentru o perioadă destul de  lungă doar în Rusia. Să sperăm că noua generaţia a acestui gadget original va fi disponibilă în fiecare colţ al mapamondului.

YotaPhone 2 a fost anunţat oficial zilele trecute şi va fi disponibil într-o mare parte a Europei până la finalul lunii decembrie. În prima parte va putea fi achiziţionat în Regatul Unit, cei de la Yota Devices menţionând într-un comunicat oficial că vor distribui dispozitivul şi în America sau Asia doar cândva în 2015.

yotaphone-2

Dacă nu aţi mai auzit niciodată de gadgetul din imaginea de mai sus, acesta este primul şi singurul telefon care combină într-un singur pachet un display color de tip AMOLED şi, pe partea opusă, un E-ink monocrom. Acesta din urmă va putea afişa ora exactă şi diverse notificări fără a avea un impact asupra bateriei.

Partea de procesare a noului YotaPHone 2 va include un Snapdragon 800 de la Qualcomm, 2GB de memorie RAM şi un spaţiu de stocare de 32GB. Camera principală va fi de opt megapixeli. Conectivitatea va include WiFi N, Bluetooth 4.0 şi NFC. Bateria de 2.500 mAh ar trebui să vă ţină departe de priză aproximativ 2 zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: