WhatsApp, aplicația care a „ucis“ SMS-ul, va oferi servicii de voce și o funcționalitate în plus

WhatsApp, aplicația care a „ucis“ SMS-ul, va oferi servicii de voce și o funcționalitate în plus

Într-o piaţă atât de agresivă când vine vorba de aplicaţii de mesagerie gratuită, trebuie să se reinventeze şi s-ar putea să o facă prin noi servicii.

facebook_whatsapp_record_thumb.jpg

La ultimul inventar avea peste 600 de milioane de utilizatori activi. Cu toate acestea, WhatsApp nu este infailibil, motiv pentru care, trebuie să facă un efort semnificativ de a aduce actualizări regulate serviciului de chat. Trimiterea de mesaje vocale a reprezentat un pas în direcţia corectă, dar utilizatorii îşi doresc mai multe funcţii noi.

Dacă mai multe zvonuri apărute online în ultimele zile se dovedesc a fi adevărate, în curând, WhatsApp ar putea introduce posibilitatea de . Mai mult decât atât, pentru a se diferenţia de Viber sau Skype, implementarea celor de la WhatsApp a acestui concept va include şi posibilitatea înregistrării apelurilor primite sau iniţiate. Cei de la Geektime au informaţii pe marginea acestui subiect de la o sursă apropiată de companie.

Deşi există mai multe telefoane care oferă nativ această funcţionalitate, legalitatea înregistrărilor telefonice variază foarte mult de la o ţară la alta. În SUA, de exemplu, pot fi înregistrate apeluri doar dacă ambele părţi participante şi-au manifestat acordul pe marginea acestei activităţi.

Citește și: