Noul WhatsApp se integrează de minune cu Android Wear

Noul WhatsApp se integrează de minune cu Android Wear
13:00 05.08.2014

Noua versiune de WhatsApp, disponibilă pe website-ul companiei, face viaţa posesorilor de Android Wear mai uşoară.

whatsapp-logo-new

nu este una dintre cele mai populare aplicaţii de mesagerie instant fără a merita această distincţie. Actualizările lansate la intervale regulate de timp au un rol important în popularitatea aplicaţiei cross-platform.

Cea mai recentă , cu numărul 2.11.318, a fost lansată ieri pentru a amplifica interacţiunea ceasurilor inteligente Android Wear cu aplicaţia de chat de pe mobil. Mai precis, de acum înainte, dacă aveţi un ceas inteligent care foloseşte platforma celor de la Google, vă puteţi citi în întregime pe acesta mesajele primite pe WhatsApp. Dacă este vorba de o discuţie în grup, vă va fi afişat şi numele fiecărei persoane care trimite un mesaj. Deşi nu ştiu cât de utilă este o astfel de funcţie pentru altă limbă decât engleză, printr-un swipe pe un mesaj primit pe smartwatch, puteţi da verbal replica ce urmează a fi trimisă. Astfel, puteţi purta conversaţii simple fără să scoateţi telefonul din buzunar.

Pentru că cei ce de la WhatsApp au preferat momentan să nu urce această versiune pe Google Play, este evident că mai trebuie finisate câteva detalii. În orice caz, dacă aveţi un smartwatch şi un Android, noua versiune a aplicaţiei este pentru voi.

whatsapp-android wear

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI