WeTransfer pentru Android – transfer de 10 GB gratuit

WeTransfer pentru Android - transfer de 10 GB gratuit

Programul de transfer de fișiere WeTransfer a lansat o nouă variantă pentru dispozitivele cu Android care permite utilizatorilor să-și transfere 10 GB gratuit.

WeTransfer-app-phone-selection_medium-size

În martie, WeTransfer și-a lansat acest serviciu pentru utilizatorii de iPhone care voiau să transfere de pe telefon 10 GB de fișiere fără să treacă la un plan cu tarife incluse. De astăzi, facilitatea este disponibilă și utilizatorilor cu Android.

Față de iOS, aplicația WeTransfer pentru Android are unele facilități specifice acestui sistem de operare. Potrivit „The Next Web”, dacă avem un fișier foarte mare în telefon (o filmare lungă) putem să apăsăm butonul de opțiuni, să dăm Share și să-l trimitem către un utilizator prin scurtătura de WeTransfer. Acest lucru facilitează transferul rapid, dar trebuie să fiți conectați la WiFi pentru un transfer rapid și care să nu vă încarce din neatenție factura la operatorul mobil.

Aplicația WeTransfer pentru Android are și integrare cu persoanele din lista de contacte, putem să oprim și să reluăm transferul atunci când, de exemplu, trebuie să plecăm de la un WiFi bun și trecem pe 3G sau 4G.

Pe desktop, WeTransfer oferă transferul gratuit pentru 2GB. Dacă vreți să trimiteți 10 GB, atunci aveți la dispoziție WeTransfer Plus. Acesta costa 10 euro pe lună.

Serviciul este disponibil și pentru mobil, cu aceleași facilități și 50 de GB de stocare inclusă.

WeTransfer pentru Android este aici.

WeTransfer pentru iOS este aici.

Citește și: