Microsoft mărește spațiul de stocare online la 1TB. Cine și cum beneficiază de oferta companiei

Microsoft mărește spațiul de stocare online la 1TB. Cine și cum beneficiază de oferta companiei

Dacă vă aflaţi printre abonaţii la Office 365 sau vă gândeaţi de mult să vă abonaţi, Microsoft tocmai v-a oferit un motiv important pentru a face asta.

microsoft office365_1tb one drive

Cei de la Microsoft se pare că sunt deciși să popularizeze și mai mult , plecând de la alte servicii ale gigantului. Cum s-a întâmplat şi în urmă cu câteva luni când au micşorat preţurile abonamentelor de stocare în cloud, oficialii gigantului din Redmond vin acum cu altă ofertă dedicată celor care vor să-şi stocheze și editeze documentele online.

Până de curând, clienţii enterprise, care se abonau printr-un contract costisitor la Office 365 beneficiau în mod gratuit de 1TB de spaţiu în OneDrive. De acum înainte, au parte de acelaşi tratament generos şi utilizatorii casnici de Office 365. Indiferent dacă sunteţi deja posesorul unei licenţe de Office 365 Home, Office 365 Personal sau Office 365 University, aţi devenit eligibil pentru o cantitate foarte mare de spaţiu în cloud-ul Microsoft. Până la actuala decizie, abonații Office primeau doar 20GB de spaţiu în OneDrive. Cei care nu sunt abonați Office, au doar 15GB.

Prin această ofertă, nu doar că beneficiaţi contra acelui abonament anual de o licenţă de Office 365 Home and Personal, dar aveţi inclus la pachet şi spaţiul de stocare definit mai sus. Dacă vreți mai mult, 100GB costă 2 dolari. În plus, dacă nu ştiaţi, orice utilizator de Office 365 poate folosi suita cu acelaşi nume de utilizator şi parolă. Problema e că aplicația pentru iOS e destul de limitată.