Concept de iWatch: iOS 8 pe un ecran de 2,5 inci

, 04 Iul, 10:40

Cu cât trece mai mult timp până când Apple va anunţa oficial un smartwatch, cu atât vom vedea mai multe concepte ale ceasului inteligent .

iwatch-concept-ios-8

iWatch-ul este o himeră. Nimeni nu l-a văzut şi toată lumea vorbeşte despre el. Prin concepte de orice fel, diverşi internauţi au încercat să transpună propria lor viziune pe un astfel de produs. Aproape că nici nu mai contează dacă îl vom vedea sau nu .

De această dată, este vorba de un concept de dimensiuni foarte generoase. Acest iWatch, este construit în spatele unui display OLED de 2,5 inci în diagonală. Pe marginea sa stângă se află două taste pentru ajustarea volumului, în timp ce pe partea opusă nu face decât să găzduiasă un buton de  power. Un alt element de noutatea ascuns în acest gadget virtual constă în prezenţa iOS 8 ca şi sistem de operare. Deşi este foarte puţin probabil că vremea de afară să fie influenţată de acest concept inovativ, important este că, în spatele uşilor închise, cel mai recent sistem de operare ieşit din Cupertino rulează fără probleme pe un mini-telefon. Mai mult decât atât, pare să integreze întregul amalgam de funcţii ascunse în telefon cu menţiunea că este limitat la numărul de icoane pe care le afişează pe ecran în acelaşi timp.

Ca şi componente hardware, momentan au apărut foarte mulţi care sunt de părere că ceasul inteligent ce va ieși din Cupertino va pune accent pe elemente de monitorizare a sănătăţii corporale, pe lângă aspecte ce ţin de fitness. Vizavi de încărcare, acesta ar putea fi primul dispozitiv Apple compatibil cu un standard de încărcare Wireless.

Singura mea dilemă legată de acest smartwatch ţine de preţ. Unii analişti au afirmat că şi dacă preţul lui va fi de 350, numărul celor predispuşi să facă o achiziţie va fi semnificativ.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail