Cât ar plăti lumea pentru iWatch. Tu cât ai fi dispus să dai pe smarwatch-ul Apple?

, 26 Iun, 14:52

Apple ar urma să lanseze ceasul inteligent iWatch spre sfârșitul acestui an. În ciuda faptului că nu se știe mai nimic despre acest smwartwatch, unii oameni ar plăti sume impresionante pentru a-l avea.

apple-iwatch-concept_thumb.jpg

Potrivit unui studiu realizat de firma de investiții Piper Jaffray, citat de Business Insider, 86% din consumatorii adulți intervievați s-au declarat neinteresați de un astfel de produs.

Totuși, din cei 14% care s-au declarat interesați de produs, 35% au zis că ar plăti orice sumă ca să pună mâna pe ceasul celor de la Apple.

Alți 30% l-ar cumpăra numai dacă prețul iWatch ar fi cuprins între 100 și 200 de dolari, la fel ca majoritatea ceasurilor inteligente pe bază de Android sau alte platforme.

Numai 10% au zis că l-ar cumpăra dacă ar costa 100 de dolari sau mai puțin, iar 1% ar fi dispuși să plătească între 300 și 350 de dolari. 8% din repondenți ar plăti între 200 și 300 de dolari pentru avea ceasul Apple la încheietură. 

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail