Tastatura SwiftKey ajunge în sfârşit pe iDevice-uri, într-un fel

Tastatura SwiftKey ajunge în sfârşit pe iDevice-uri, într-un fel

Deşi au trecut deja câţiva ani de la primele zvonuri despre tastatura  pe iDevice-uri, se pare că într-un final acestea au reuşit să se materializeze.

swiftkey-for-ios

Din cauza limitărilor sistemului de operare iOS, SwiftKey nu e chiar ce îmi doream. Mai precis, datorită faptului că platforma Android poate fi modificată foarte mult, tastaturile terţe pe care le puteţi experimenta există de mult pe Google Play. Din păcate, acest lucru nu se va întâmpla niciodată pe iPhone sau iPad. Partea bună este că echipa de dezvoltatori din spatele SwiftKey au apelat la următorul cel mai bun lucru.

Tastatura  funcţionează ca o aplicaţie de sine stătătoare pentru luat notiţe, construită în jurul tastaturii renumite. Foarte intuitivă şi performantă, informaţii despre aceasta au ajuns săptămâna trecută pe internet printr-o captură de ecran postată de @evleaks pe Twitter. Deşi eficienţa la tehnoredactare pe orice fel de tastatură implică o experienţă subiectivă, în acest caz particular, creatorii aplicaţiei promit că SwiftKey este cea mai rapidă metodă de a scrie un text pe iDevice-uri.

Printre funcţiile avansate, sunt incluse un modul personalizat de auto-corecţie, un sistem inteligent de sugestie a cuvintelor, cât şi integrarea cu platforma Evernote pentru sincronizarea textelor. Cum era de aşteptat, nu lipsesc din aplicaţie nici opţiunile de partajare ale respectivelor mesaje introduse în SwiftKey prin AirDrop, SMS sau email.

SwiftKey poate fi descărcată gratuit din AppStore şi, pentru a vă motiva un pic o descărcare de probă, aveţi în vedere faptul că include şi câteva statistici interesante vizavi de performanţa voastră.

Citește și: