Aplicatia Swiftkey 4.3 vine cu îmbunătățiri demne de luat în seamă [VIDEO]

Aplicatia Swiftkey 4.3 vine cu îmbunătățiri demne de luat în seamă [VIDEO]

SwiftKey vine cu îmbunătățiri semnificative în noua versiune SwiftKey 4.3. Aceasta este disponibilă pe Google Play ca update gratuit.

Aplicatia SwiftKey 4.3

Printre elementele interesante ale SwiftKey 4.3 este opțiunea de a alege din trei tipuri de tastaturi, optimizate pentru mai multe dimensiuni de ecrane sau dimensiuni ale mâinii. Una dintre ele, care pare a fi printre cele mai utile, este versiunea Compactă, ce afișează o tastatură accesibilă cu degetul mare de la un capăt la altul. Aceasta poate fi demnă de luat încercat pentru utilizatorii de dispozitive cu un ecran mai mare, cum ar fi Samsung Galaxy Note 3.

Tastatura SwiftKey 4.3 2

Update-ul „Living Layouts” este motivul pentru care SwiftKey este la versiunea 4.3, și combină aplicația pentru tablete și pentru smartphone-uri într-una singură. Astfel cei care au plătit pentru una din ele, o vor putea obține pe cealaltă gratuit.

SwiftKey are totuși o competiție destul de acerbă pe Android. Swype a lansat și el un update important pentru  aplicația sa, iar Google se pregătește să facă si el un update pentru tastatura proprie prin intermediul lui KitKat, aducând aceeași funcționalitate cu SwiftKey. Nu este totuși un lucru rău sa avem de unde alege. Țin minte că prima tastatură de acest tip pe care am incercat-o a fost cea de pe interfața Samsung TouchWiz, mai apoi am trecut la SwiftKey pentru ca a fost cea care mi-a fost recomandată de cei mai mulți utilizatori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: