20 aug. 2014 | 09:15

Symantec restructurează soluţiile de securitate – dispar versiuni de Norton

ACTUALITATE
Symantec restructurează soluţiile de securitate - dispar versiuni de Norton

Pentru a-şi simplifica un pic portofoliul de produse, cei de la au anunţat oficial că vor renunţa la mai multe soluţii de securitate.

Norton-security-antivirus anti-malware

Cei de la Symantec au o istorie foarte bogată când vine vorba de soluţii de securitate. Numele de s-ar putea să fie cel mai popular când vine vorba de antiviruşi. În timp însă, Symantec a scos aplicaţii pe bandă rulantă cu funcţionalitate similară, mărindu-şi portofoliul cu programe a căror utilitate specială nu au înţeles-o foarte mulţi internauţi.

Pentru a elimina confuzia cauzată în ultimii ani, compania americană a anunţat zilele trecute că-şi va restructura masiv portofoliul de produse. Începând cu această toamnă, nu veţi mai putea cumpăra Norton Internet Security, Norton Antivirus sau Norton 360. Funcţionalitatea acestor aplicaţii va fi centralizată într-una singură cu numele de Norton Security. În total, va fi vorba de nouă aplicaţii ce vor fi înlocuite cu una singură. Singura variaţie vizavi de Norton Security este că va putea fi cumpărat cu sau fără backup automat în cloud.

Pentru a demonstra un nivel de încredere semnificativ în soluţia oferită, cu această ocazie, Symantec va comercializa pachetul software de securitate cu garanţia că, în cazul în care vă veţi infecta cu vreun virus, veţi primi în proporţie de 100% banii înapoi.

Deşi nu avem încă o dată exact de lansare sau un preţ aproximativ pentru Norton Security, beta-ul poate fi descărcat gratuit de pe website-ul producătorului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele