SwiftKey devine gratuită după model freemium [VIDEO]

, 11 Iun, 15:09

SwiftKey Keyboard, una dintre cele mai populare tastaturi alternative pentru Android a devenit gratuit[ astăzi pentru toți utilizatorii. Până acum, varianta completă costa 4 dolari.

IMG_0842
SwiftKey Keyboard a anunțat pe blogul oficial al companiei că va trece la un model freemium, unde utilizatorii vor cumpăra skin-uri și alte facilități, dar aplicația va fi gratuită la instalare.

Cei care au cumpărat deja aplicația nu vor fi dezamăgiți. Li se oferă un Premier Pack cu 10 teme în valoare de 5 dolari. Toți utilizatorii pot descărca trei teme gratuit din magazinul oficial.

Screen Shot 2014-06-11 at 15.07.26

Practic, SwiftKey Keyboard trece la un model freemium unde ne vom putea cumpăra tot felul de teme extra din magazinul online. Momentan sunt disponibile 30 de teme, care costă 99 de cenți.

SwiftKey aduce și noi caracteristici odată cu update-ul de astăzi, disponibil în magazinul Play Store. S-au adăugat 800 de emoji-uri, disponibile pentru Android 4.1 și mai noi, predicția pentru acestea și un rând de cifre.

Puteți descărca SwiftKey din magazinul de aplicații Android.  

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail