Super ofertă – jocuri noi pe Humble Bundle zilnic, timp de două săptămâni

Super ofertă – jocuri noi pe Humble Bundle zilnic, timp de două săptămâni

Deşi am dezbătut şi în trecut diverse oferte disponibile pe , aceasta este una dintre cele mai impresionante.

humble bundle jocuri super oferta reduceri

Pentru că stilul de viaţă al multora dintre noi ne permite să ne mai şi jucăm uneori, nimic nu este mai plăcut decât o serie de jocuri de calitate la super ofertă.

, aproape de fiecare dată, durează doar câteva zile. Se pare însă că există şi excepţii de la regulă, iar prima dintre respectivele excepţii se va prelungi pentru o perioadă de două săptămâni.

În fiecare dintre aceste 14 zile, veţi putea investi cât vreţi voi în achiziţia unor jocuri destul de atrăgătoare, multe dintre ele incredibil de recente. Înainte de a descărca jocurile şi de a le adăuga colecţiei voastre de pe Steam, nu trebuie decât să vă definiţi un preţ pe care sunteţi dispuşi să-l plătiţi şi să vă alegeţi cauza nobilă spre care să se îndrepte o mare parte din acei bani.

La momentul redactării acestui material, de exemplu, puteţi cumpăra cu 10 dolari un pachet format din X3: Terran Conflict, Universe Sandbox şi Kinectic: Void. PÎn urmă cu 24 de ore, a fost o ofertă care includea şi Saints Row: The Third, un pachet format din jocul original şi toate DLC-urile lansate vreodată pentru el poate fi cumpărat acum, de pe acelaşi site, cu şase dolari în loc de 30 de dolari.

Ca urmare, în următoarea perioadă, ar fi bine să accesaţi zilnic humblebundle.com, nu ştiţi ce veţi găsi. Alternativa este să vă înscrieţi la newsletter-ul de la ei de pe site.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI