Humble Bundle with Android 5 disponibil acum

Humble Bundle with Android 5 disponibil acum

Campaniile Humble Bundle continua cu cel de-al cincilea pachet de jocuri pentru computere si Android. Acesta include unele dintre cele mai apreciate titluri independente, iar pretul este stabilit de cumparator.

Humble Bundle

Pentru orice suma vi se pare de cuviinta, puteti cumpara patru jocuri pentru PC, Mac, Linux si Android. Este vorba despre Beat Hazard Ultra, Dynamite Jack, Solar 2 si Night Sky HD. Toate in afara de Dynamite Jack au in pachet incluse si coloanele sonore, in format FLAC si MP3. Cei care se hotarasc sa plateasca mai mult decat media, care momentan este 6,65 de dolari, vor primi si Super Hexagon, alaturi de Dungeon Defenders + toate pachetele DLC si coloanele sonore ale jocurilor.

Curios este faptul ca utilizatorii de Linux par sa plateasca in medie cel mai mult pe acest tip de pachete, fiind urmati de utilizatorii de Mac OS X. Cei care cumpara Humble Bundle de pe un computer echipat cu Windows nu depasesc nici macar media totala.

Ca de obicei, fiecare client poate alege ce procent din suma investita in Humble Bundle se duce catre caritate, cati bani se duc spre dezvoltatorii jocurilor si cat primesc cei care organizeaza aceasta campanie. Platile se pot face prin PayPal, Amazon sau Google Wallet.

Mai jos avem nelipsitul clip de anunt al pachetului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI