Dacă vreți să jucați Ryse: Son of Rome, acestea sunt specificațiile minime de care trebuie să știți

Dacă vreți să jucați Ryse: Son of Rome, acestea sunt specificațiile minime de care trebuie să știți

Dacă tot va fi portat în curând de pe consolele next-gen pe PC, merită să ştiţi de ce aveţi nevoie pentru a rula

crytek ryse-specificatii

Ryse: Son of Rome pentru PC va fi lansat pe 10 octombrie. Pentru că vine la o distanţă destul de mare faţă de versiunea de Xbox One, va include din start toate DLC-urile lansate pe parcursul ultimului an. Această listă include Colosseum Pack, Duel of Fates Pack, Mars’ Chosen Pack şi Morituri Pack. În plus, tot din prima zi veţi putea accesa harta mulitplayer The Ruins şi sabia Legionnaire’s Trust. Ca un mic detaliu, cei cu super PC-uri se vor bucura să afle că suportă din start gamingul la rezoluţie 4K.

Descoperă și: BioShock pentru iOS: preț prohibitiv, experiență de joc inedită [VIDEO]

Fiind unul dintre puţinele jocuri lansate de care nu au legătură cu universul Crysis, fanii jocurilor care arată bine aşteaptă cu interes această lansare. Din păcate, aveţi nevoie de o configuraţie hardware peste medie pentru a-l experimenta în condiţii optime. Cerinţele de sistem au fost confirmate zilele trecute de dezvoltatorul titlului pe pagina oficială a acestuia.

Ca urmare, pentru a vă juca Ryse: Son of Rome pe PC, trebuie să să aveţi în computer un procesor quad core sau six core de genul Intel Core i5 la 3,3GHz sau AMD FX-6350 la 3,9GHz. Cantitatea de memorie RAM minimă este 8GB, în timp ce o placă video precum NVIDIA GeForce GTX 660Ti sau AMD Radeon 260x / 7850 cu minim 2GB GB VRAM este de asemenea necesară. Cei care vor să se joace Ryse la rezoluţie 4K, pe lângă un monitor compatibil, vor avea nevoie un procesor octa core şi de o placă video cu 4GB de memorie dedicată, gen GeForce GTX 780/Titan sau AMD Radeon 290x.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: