BioShock pentru iOS: preț prohibitiv, experiență de joc inedită [VIDEO]

Deşi trebuia să aibă parte de o lansare cu surle şi trâmbiţe, disponibilitatea primului în AppStore putea să treacă neobservată.bioshock ios lead

În urmă cu câteva săptămâni am atras atenţia asupra pe platforma pentru mobile a celor de la Apple. Cei de la 2K Games s-au angajat să se ocupe de această tranziţie  şi tot ei au stabilit şi preţul inaccesibil. Jocul din 2007 optimizat pentru iPad şi iPhone costă 15 dolari în AppStore, mai mult decât 98% dintre jocurile de iOS.

Trecând peste faptul că nu are acelaşi preţ precum majoritatea jocurilor pentru mobil, noul BioShock mai implică anumite aspecte nu foarte evidente. La capitolul compatibilitate de exemplu, pentru că vine la pachet cu o grafică impresionantă, sunt scoase din ecuaţie iPhone-urile 4S sau mai vechi, iPad-ul 3 sau mai vechi, prima generaţie de iPad mini şi orice generaţie de iPod Touch.

Dacă vă aflaţi printre cei care au un iDevice compatibil, experienţa de gaming nu doar că vă va lăsa cu gura căscată, dar vă va şi face să retrăiţi fiecare aspect al titlului de acum 7 ani. Cei de la 2K Games nu au făcut o treabă grozavă nu doar din punctul de vedere al conţinutului pus la dispoziţia jucătorilor, ci şi cu modul de interacţiune cu jocul. În plus, este inclus şi suportul pentru gamepad-uri conectate pe Bluetooth.

În timp ce veţi urmări trailerul de mai jos şi veţi înţelege mai bine cum s-a ajuns la valoarea 15 dolari, v-a trebui şi să vă acomodaţi cu ideea că nu există nici măcar în stadiu de proiect un Bioshock pentru Android.

14:30 29.08.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video